logo webcollective

Een nieuwe website laten maken?

Mensen gaan steeds meer online op zoek naar goederen en diensten. U wilt toch de digitale trein niet gemist hebben en zo veel (potentiële) klanten en omzet mislopen?

Samen jouw droom realiseren?

Of je nu producten verkoopt of diensten aanbiedt wij helpen jou om online zichtbaar te zijn en nieuwe klanten aan te trekken! Wij zoeken voor jou de perfecte structuur voor een website zodat jouw klanten zo gemakkelijk mogelijk alle info terug vinden en aanzet tot een afspraak te maken/kopen/langs te komen in je winkel!

Hoe zit een goeie website in elkaar?

1

Bepaal je doel

Het doel is belangrijk zodat we de juiste pagina's kunnen aanmaken voor je klanten te informeren en aanzetten tot een bepaald doel. Wil je dat ze een afspraak boeken? Passeren in je winkel? Ze doorsturen naar je webshop? Informeren?

2

Zorg voor funnels

Eenmaal je je doel hebt bepaald zorgen wij op jouw website voor de juiste funnels. Een funnel is je klanten informeren en op de juiste momenten aanzetten tot actie. Hierdoor gaat je verkoop en/of aantal klanten groeien.

3

Maak je site vindbaar

Een goede website hebben is zilver maar gemakkelijk op Google te vinden zijn is goud! Wij helpen je om beter te scoren op Google op de zoektermen die er echt toe doen.

webcollective online zonder zorgen

Nadien ben je zorgeloos.

Wij doen gratis aanpassingen

Bij ons heb je geen zorgen nadat we jouw website hebben afgeleverd. Wil jij nadien snel een kleine wijziging? Dat kan zonder dat je er mee moet inzitten om een factuur te ontvangen. Kleine wijzigingen doen wij namelijk gratis. Wat valt er onder kleine wijzigingen?

*Je bent trouwens altijd welkom op ons kantoor voor een pintje of een koffie (of alles daar tussen) 😉

Hoe pakken we jouw nieuwe website aan?

01.
Verkennend gesprek

We nemen eerst een gesprek met je af daarin gaan we samen op zoek naar wat je precies nodig hebt. Hierbij overlopen we onder andere deze zaken:

02.
Project voorstel

Na 1 à 2 weken krijg je van ons via mail:

03.
Ontwikkeling

Eenmaal je akkoord bent met de offerte en een ontwerp hebt gekozen gaan wij hiermee aan de slag. Wij ontwikkelen je website met je gekozen design en stellen de website op.

Na de eerste aflevering overlopen we de website en kunnen de eerste wijzigingen al worden doorgegeven. Dan geven we je even de tijd om de website helemaal onder de loep te nemen. Een week later hebben we opnieuw een gesprek waarbij we nog eens alle wijzigingen aanbrengen.

04.
Testen en finetunen

Eenmaal alle wijzigingen zijn doorgegeven en je prachtige website helemaal op punt staat zetten wij die online. Hierbij krijg je nog: 

05.
Dienst na verkoop:
gratis kleine wijzigingen

Eenmaal de website afgewerkt is doen we kleine wijzigingen gratis. Wat verstaan we onder kleine wijzigingen?

Voor grote wijzigingen rekenen we per uur of een pakketprijs. Voorbeelden van grote wijzigingen zijn:

Overtuigd?

Wij zijn ten alle tijde helemaal eerlijk over onze rapporten die we doorsturen. Heb jij de perfecte website? Dan zeggen we dat ook. 

Slechte score behaald? DAT IS GEEN RAMP 😉

U kunt vrijblijvend en gratis een gesprek met ons aangaan om samen te kijken hoe we jouw huidige website kunnen verbeteren.

webcollective mockup preview imgae

01

Doel bepalen

Doel bepalen

Wat wil je bereiken?

Jouw doel voor jouw website is belangrijk zodat we de juiste pagina’s kunnen aanmaken om je klanten te informeren en aan te zetten tot een bepaald doel.

Wil je dat ze een afspraak boeken?

Wil je ze lokken naar jouw fysieke winkel?

Ze doorsturen naar je webshop? 

Wil je ze informeren over jouw diensten?

webcollective doel bepalen van jouw website

02

Funnels bepalen

Funnels bepalen

Bezoekers naar klanten

Eenmaal we samen jouw doel  bepaald hebben, zorgen wij op jouw website voor de juiste funnels. Een funnel is een traject waar we jouw bezoekers door heen sturen om als bezoeker de juiste informatie te krijgen en aan te zetten tot de juiste actie.

Een actie waartoe we jouw bezoekers kunnen aanzetten is: Een offerte aanvragen, een aankoop doen, informatie bijvragen, een afspraak inboeken… .

webcollective funnels bepalen van jouw website

03

Vindbaar maken

Vindbaar maken

Bezoekers lokken

Een goede website hebben is zilver maar gemakkelijk op Google te vinden zijn is goud!

Iedere website die door ons is opgebouwd is volgens de regels van de kunst (of in ieder geval de regels die Google opstelt) gemaakt!

Maar bezoekers kunnen ook via andere kanalen dan Google op je website terecht komen. Samen kunnen we jouw online opportuniteiten bekijken.

webcollective website vindbaar maken

Heb jij al een website?

Heb jij momenteel al een website maar ben je niet tevreden over de resultaten? Dan kun je bij ons een gratis website analyse aanvragen. Dan bekijken we of we samen de pijnpunten kunnen vinden.

Gratis offerte aanvragen

Wij nemen graag contact met u op om voor u de juiste offerte op te maken.