logo webcollective

Ben jij benieuwd naar

ons verhaal?

Marthe Vanderhaeghe en Robin Devisscher van Webcollective

Een team van jong geweld.

Beiden volgden we een opleiding toegepaste informatica en netwerkeconomie in Kortrijk. Een mooie basis waarin we ondernemen koppelden aan onze kennis van IT. Tijdens onze studies zijn we beiden gestart als student-ondernemers en hebben we heel wat ervaring opgebouwd. Na onze studies besloten we om onze krachten te bundelen en samen WebCollective op te richten. Een veelzijdig webbureau met een liefde voor zijn klanten.

Wij houden van een simpel proces

Veel mensen weten vaak niet hoe een webdesign bureau werkt en hebben geen zin in een ganse rompsloop. Daarom hebben wij ons klantenproces verfijnd in 3 stappen om het voor jullie zo aangenaam mogelijk te maken.

01

3 Ontwerpen voor jouw project

Na een een eerste verkennend gesprek sturen wij jou een drietal ontwerpen in verschillende stijlen zodat u kan beslissen welke kant u wilt opgaan.

02

Van ontwerp naar eerste versie

Nadat u een ontwerp/stijl heeft gekozen, bouwen wij een eerste versie van jouw project. Als deze af is zitten we samen. In de tussentijd houden we elkaar op de hoogte.

03

Finetunen naar afgewerkt project

Na uw feedback werken we jouw project af waarna we nogmaals samen zitten. Nog niet helemaal tevreden? Geen probleem! Dan passen we die aan zoals u wilt.

Samen realiseren we jouw online droom.

Gratis offerte aanvragen

Wij nemen graag contact met u op om voor u de juiste offerte op te maken.