Van design tot ontwikkeling

Wil jij een webshop laten bouwen?

Bij Webcollective bouwen wij betaalbare en kwaliteitsvolle webshops. Dit doen we met een zeer gebruiksvriendelijke CMS systeem, waardoor u zeer gemakkelijk met het systeem aan de slag kunt gaan en de online verkoop in eigen handen kunt nemen.

Google <3 van onze shops

Wat heb je aan een webshop die niet gevonden wordt? Hoe hoger je staat op google, hoe meer bezoekers en hoe beter jouw resultaten zullen zijn. Onze webshops zijn steeds optimaal opgebouwd om uw vindbaarheid te verhogen.

Gebruiks- vriendelijke software

Onze webshops zijn zeer gebruiksvriendelijk opgebouwd. Zo kan u zonder problemen de online verkoop in eigen handen nemen en zelf producten toevoegen en bestellingen opvolgen.

Meten is weten

We zorgen dat de webshops conform de GDPR wetgeving worden opgebouwd. We verzamelen handige data van uw webshop die u kunt opvolgen om die te gaan gebruiken in uw marketing strategie├źn om meer te kunnen verkopen.

Technische SEO

24/7 blijven verkopen? Prachtig toch?

Het grote voordeel van een webshop is dat deze 24/7 online staat en bereikbaar is. Uw klanten kunnen op elk moment van de dag naar uw producten en diensten op zoek gaan en belangrijker nog, aankopen doen. Zo kunt u op elk moment van de dag verkopen.

RECENTE PROJECTEN

Werk waar we trots op zijn

Ons geheim? Wij plaatsen onze klanten op de eerste plaats.