Van design tot ontwikkeling

Op zoek naar een website?

WebCollective is een veelzijdig webbureau uit Kortrijk. Wij bieden allerlei diensten aan die allemaal te maken hebben met webdesign en lead generatie. 

Een website is een must have in de tijden waarin we nu leven. Mensen gaan steeds meer online op zoek naar goederen en diensten. U wilt toch de digitale trein niet gemist hebben en zo veel (potentiële) klanten en geld mislopen?

01

Informatiepunt voor uw klanten

Een website staat 24/7 online en is steeds bereikbaar voor uw klanten. Zo kunt u informatie doorgeven aan uw klanten zonder dit echt zelf te moeten doen.

02

Belangrijke bron van informatie

Elke interactie met een bezoeker (klant) kan gemeten worden. Dit is een waardevolle bron van informatie die u steeds kunt gebruiken.

03

Wordt lokaal zichtbaar en gevonden

46% van alle zoekopdrachten in Google komen van mensen welke op zoek zijn naar lokale informatie. Bijvoorbeeld over fietsenmakers in de buurt.

04

Een website bespaart tijd en geld

Een website informeert 24/7 klanten, jij hoeft niet meer met hen te communiceren Een website verkoopt jouw producten en levert daarmee geld op.

Ontwikkeling

Onze websites zijn
SEO geoptimaliseerd.

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization. Voorbeelden van search engines zijn Google, Bing, Yahoo … . SEO is het toepassen van verschillende technieken om beter te scoren op zoekmachines zoals Google. Kortweg: hoger op Google komen om meer bezoekers te krijgen. 

Onze websites zijn steeds volgens de beste methodes opgebouwd om te voldoen aan Google zijn eisen. Op deze manier ben je dus goed voorbereid om stevig te gaan ranken in Google!

Design

Een website waar u trots op kunt zijn.

Voor het ontwerp van de website luisteren we volledig naar uw wensen en noden. Het past volledig bij uw huisstijl zodat u trots kunt zijn op uw nieuwe website.

Begeleiding nadien

Een website die u zelf kunt bedienen.

Onze websites zijn steeds gebouwd in gebruiksvriendelijke software systemen. Zo kunt u nadien zelf gemakkelijk updates toevoegen zoals nieuwe blogberichten, nieuwe foto’s, nieuwe uitgevoerde werken bij klanten etc. We laten onze klanten ook nooit in de steek. Nadien kunt u nog steeds een goede begeleiding van ons verwachten om u te helpen bij het onderhouden van uw website. We bieden zelfs een maandelijks begeleidingscontract aan waarbij wij u maandelijks helpen bij de content creatie van uw website om zo hoger te scoren op Google en zo meer klanten kunt binnenhalen. 

Google geoptimaliseerd

We steken het niet onder stoelen en banken, Google houdt van onze websites. Zo scoort u hoger en haalt u meer bezoekers binnen.

Meer info

Voor alle bedrijven

Bent u een starter of al een doorwinterd bedrijf? Iedereen kan bij ons terecht om zijn/haar bedrijf online te laten groeien.

Start Nu

Behaal echte resultaten

Wij helpen bedrijven zoals de uwe door een mooie stroom aan webbezoekers binnen te halen en deze actief om te zetten in klanten.

Start Now

Van design tot ontwikkeling

Wat doet een webdesign bedrijf?

WebCollective is een veelzijdig webbureau uit Kortrijk. Wij bieden allerlei diensten aan die allemaal te maken hebben met webdesign en lead generatie. 

Web Ontwikkeling

Een website moet jouw bezoekers in enkele seconden kunnen overtuigen. Wij zorgen daarvoor.

Google optimaliseren

Wat heb je aan een website die niet gevonden wordt? Hoe hoger je staat op google, hoe meer bezoekers en hoe beter jouw resultaten zullen zijn.

Webshops en online verkoop

Een webshop is een winkel die 24/7 open is en op elk moment verkopen kan binnenhalen. Prachtig toch?

Gratis website evaluatie.

    RECENTE PROJECTEN

    Werk waar we trots op zijn

    Ons geheim? Wij plaatsen onze klanten op de eerste plaats.