Van design tot ontwikkeling

Wordt jij gevonden op Google?

Gevonden worden op Google is echt belangrijk de dag van vandaag. 

Want wist je dat 75% van alle mensen online nooit verder kijken dan de eerste pagina van Google? Daarom is het echt belangrijk dat je niet op de tweede pagina of lager geplaatst wordt. 

Daarom is het belangrijk om in een goede SEO service te investeren. Alles start met een technisch sterk opgebouwde website. Een website moet er niet alleen goed uitzien, maar moet ook aan alle regels van de kunst voldoen om de vindbaarheid te optimaliseren. Dat heet technische SEO. Heeft u al een website en wilt u weten of deze goed opgebouwd is? Vul hieronder uw website en emailadres in, dan sturen wij u gratis een evaluatie van uw huidige website. Graag gedaan 🙂

Gratis website evaluatie.

  Technische SEO

  Een goed opgebouwde website.

  Zoals daarnet aangehaald, is een goed opgebouwde website de basis van uw vindbaarheid op Google. Daar zorgen wij voor. Eenmaal uw website goed is opgebouwd, kun je overgaan tot de volgende fase zoals content creatie, link building, lokale SEO … .

  Wij verzekeren onze klanten steeds dat hun website die ze bij ons laten maken altijd SEO geoptimaliseerd is. Heeft u al een website en wilt dat wij u helpen om de vindbaarheid ervan te verbeteren? Dat kan, maar dan moet uw website wel aan een paar dingen voldoen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we dit bespreken.

  Lokale SEO

  Google mijn bedrijf optimaliseren.

  46% van alle zoekopdrachten zijn lokale zoekopdrachten. Lokale SEO is dan ook je website optimaliseren om klanten uit een bepaalde (lokale) regio op jouw website te lokken/krijgen. Stel je voor dat je een dakwerker bent die in regio West-Vlaanderen werken uitvoert. Dan is een websitebezoeker uit deze regio meer waard dan een websitebezoeker uit Limburg bijvoorbeeld. Daar zorgen wij voor. Samen met u maken we een analyse van uw bedrijf en stippelen uit wie uw doelgroep is. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u de juiste mensen uit de juiste regio bereikt.

  Linkbuilding

  Vergroot je website autoriteit.

  Eenmaal de technische kant van uw website in orde is en de content creatie op volle toeren draait, is het belangrijk om uw bereikt op het internet te vergroten. Wij zorgen ervoor dat u in de belangrijkste online gidsen vermeld wordt met een link naar uw website. Dit geeft u een extra score op Google (autoriteit) waardoor u terug een hogere positie kunt behalen. 

  RECENTE PROJECTEN

  Werk waar we trots op zijn

  Ons geheim? Wij plaatsen onze klanten op de eerste plaats.