100% van onze klanten krijgen meer offerte aanvragen via hun website

Binnen het jaar geen aanvragen? Dan geven wij uw geld terug!

Dagen
Uren
Min
Sec

TOT 35% bouwverlof korting

Google beoordeling
5

Slechts 35 pakketten beschikbaar aan de 35% bouwverlof korting!

Een website die bezoekers omzet in offerte aanvragen

Veel vakmannen hebben al een website. Misschien jij wel? Maar wat ben je met een website die niets opbrengt? <br>

Wij lazen 4957 pagina’s uit echte salesboeken en volgden 500+ uren aan trainingen om de perfecte website voor stielmannen te ontwerpen.

Meer offerte aanvragen

Zorgeloos en snel traject

De laatste nieuwe website technieken

De scherpste prijzen voor jou

Waarom wij zo'n straffe prijzen kunnen aanbieden?

Zoals hierboven beschreven hebben wij heel wat onderzoek gedaan naar de beste technieken voor stielman websites om offerte aanvragen binnen te krijgen. Dit hebben we uitgebreid getest op onze klanten en hebben zeer mooie resultaten bereikt! 

Omdat wij deze technieken gebundeld hebben in een eigen Thema (basis website) waarvan wij nu telkens kunnen vertrekken, sparen we heel wat werk (lees geld) uit. Zo kunnen we de prijzen van onze klanten naar beneden halen! Gedaan met €3.000 te betalen voor een website die niets opbrengt!

Hierdoor zit ons proces ook super snel en gemakkelijk in elkaar voor onze klanten.

01

Vraag jouw offerte aan

De eerste stap is laten weten dat je interesse hebt in onze pakketten. Vraag snel jouw offerte aan (dit is volledig vrijblijvend), zo leg je ook onze tijdelijke korting vast! Wij nemen contact met u op.

02

Intake gesprek

Gedaan met weken wachten en eindeloze vergaderingen voor uw website. Bij ons duurt een intake gesprek 30 minuutjes. U kiest een basis voor uw website en samen vullen we een vragenlijst in die we gebruiken voor de opbouw van de website.

03

Offertes beginnen ontvangen

Binnen de termijn van 1 week ontvangt u van ons een afgewerkte website. Wilt u aanpassingen? Geen probleem, dan doen we dat. Daarna plaatsen we die online en kunt u onmiddellijk beginnen met offerte aanvragen te ontvangen.

Onze klanten zien mooie resultaten

Google beoordeling
5

Zeer tevreden over de website. Daarnet kreeg ik een hele grote offerte aanvraag binnen. Heeft zichzelf al terugverdiend.

Brian

Zeer tevreden over mijn website. Brengt regelmatig nieuwe offertes binnen en staat zelfs op nummer 1 op Google. In een jaar tijd van 1 team naar 3 teams op de baan!

Bram

Onze pakketten

Slechts 35 pakketten beschikbaar aan het bouwverlof korting! Vraag een vrijblijvende offerte aan om jouw korting vast te zetten!

TOT 35% bouwverlof korting

Dagen
Uren
Min
Sec

Starter

Een goed begin
1499
975 Opstartkost
 • Website met alle basis pagina's
 • Homepage, contact, over ons
 • Conversie gebasseerd -> offertes aanvragen
 • Algemene diensten pagina
 • Projecten/portfolio tonen
 • Instructies Google mijn bedrijf zelf opzetten

Marketing Pro

Alles wat je nodig hebt
1999
1299 Opstartkost
 • Alles van Starter
 • 6 Geoptimaliseerde diensten pagina's
 • Een offerte Pop-up
 • Chatfunctie = meer aanvragen
 • Reviews tonen = 90% meer kans op conversie
 • Alle legale website documenten opgesteld
 • Technisch geoptimaliseerd voor Google
 • Google mijn bedrijf geoptimaliseerd opzetten via ons
Populair

Op maat gemaakt

Speciaal voor jou gemaakt
2499 Vanaf. Prijs op maat
 • Alles inbegrepen van Marketing Pro
 • Website op maat gemaakt
 • Marketing strategie samen opstellen

*Er wordt een eenmalige opstartkost gevraagd. Daarna wordt er €59/maand gerekend voor onze zorgeloze online pakket. Dit voor de hosting, SSL beveiliging, periodiek onderhoud, domeinnaam, bedrijfs emailadres en GRATIS aanpassingen aan je bestaande pagina’s. Nooit geen extra facturen wanneer u aanpassingen wilt.

Wat maakt onze websites zo uniek?

Conversie gericht

Hiernaast ziet u een voorbeeld van een van onze klanten. Zoals u ziet vallen de knoppen om een offerte aan te vragen onmiddellijk op (CTA knop). We zorgen ook dat deze steeds bovenaan blijft staan en altijd in beeld is. Enkele cijfers: 

CTA knop in opvallend kleur = 21% meer aanvragen

CTA knop altijd zichtbaar = 49% meer aanvragen

Pop-ups = 9.03% conversie

Met pop-ups kun je heel wat! Je kunt er je bezoekers mee lastig vallen, maar je kan er ook hun aandacht mee trekken! De juiste balans vinden is daarom belangrijk! Daarom opteren wij enkel voor pop-ups die optreden wanneer een bezoeker de intentie heeft om de website te verlaten! Uit testen leren we dat 9.03% meer bezoekers overtuigd werden net voor ze de pagina verlieten door ze een aanbieding in pop-up voor te schotelen.

Reviews : 400% conversie

Het is belangrijk dat mensen vertrouwd worden met jouw bedrijf. Grote bedrijven leerden ons dat je jouw conversie cijfer tot 400% kan laten groeien door reviews op jouw website te tonen! PS: Wist je dat Google reviews er ook voor zorgen dat jouw ‘Google mijn bedrijf’ hoger op Google geplaatst wordt?

Live chat

Een live chat toevoegen op uw website zorgt voor een lagere instap om contact met je op te nemen voor je klanten. Mensen op je website kunnen dan snel vragen stellen door iets in de chatbox in te typen. We vragen hen om informatie achter te laten zodat u ze later terug kunt  contacteren.

Google mijn bedrijf

Google mijn bedrijf is zeer belangrijk voor stielmanbedrijven. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf zichtbaar wordt op Google en Google Maps. Wanneer iemand bv: dakwerker regio x of dakwerker in mijn buurt intikt, dan wilt u toch gevonden worden? Beschikt u niet over zo’n profiel? Dan loop je heel wat potentiële klanten mis! Daarom zetten wij dit profiel voor u op als u voor het marketing pro pakket kiest!

GDPR inorde

De GDPR wetgeving is redelijk vaag en legt strenge maatregelen op om de privacy van klanten te beschermen op het internet. Wist je dat jouw website over legale documenten moet beschikken zoals een privacy policy? Anders kunt u boetes ontvangen! Daarom brengen wij alle documenten voor u inorde! Zo bent u echt zorgeloos en moet u nooit met  iets inzitten.

Dagen
Uren
Min
Sec

Wil jij genieten van onze bouwverlof korting van 35%? Download onze brochure en vraag vrijblijvend jouw offerte aan voor September.
*Wij geven slechts 35 pakketten weg aan deze korting!

Nog 1 iets invullen en je hebt de korting te pakken!

*Dit is volledig vrijblijvend. Zelfs na het aanvragen van de offerte ben je nog niet verplicht. Dit geeft je wel al recht op onze tijdelijke korting!