Van design tot ontwikkeling

Wordt jij gevonden op Google?

Gevonden worden op Google is echt belangrijk de dag van vandaag. 

Want wist je dat 75% van alle mensen online nooit verder kijken dan de eerste pagina van Google? Daarom is het echt belangrijk dat je niet op de tweede pagina of lager geplaatst wordt. 

Daarom is het belangrijk om in een goede SEO service te investeren. Alles start met een technisch sterk opgebouwde website. Een website moet er niet alleen goed uitzien, maar moet ook aan alle regels van de kunst voldoen om de vindbaarheid te optimaliseren. Dat heet technische SEO. Heeft u al een website en wilt u weten of deze goed opgebouwd is? Vul hieronder uw website en emailadres in, dan sturen wij u gratis een evaluatie van uw huidige website. Graag gedaan 🙂

Gratis website evaluatie.

  Technische analyse

  Wij doen een technische website analyse voor u.

  Technische SEO is de basis van de vindbaarheid van uw website op Google. Dit is doorgaans niet zichtbaar voor bezoekers omdat dit voornamelijk in de back-end in de code gebeurt (CSS, HTML, Javascript …). Kleine foutjes in uw code kunnen doorgaans wel een groot impact hebben op uw vindbaarheid. Wanneer uw website door ons is gemaakt, dan verzekeren wij u dat de technische SEO tot in de puntjes in orde staat.

  Heb je reeds een bestaande website die niet zo goed scoort op Google? Dan is het zeker nuttig om deze technische SEO evaluatie te laten uitvoeren. 

  Waarop checken wij uw website?

  Opbouw HTML

  Gebruikt u de juiste headers in de juiste volgorde? Uw website moet namelijk juist gestructureerd zijn.

  Leesbaarheid

  Gebruikt u juiste fonts, grootte van teksten, de juiste kleuren, zijn uw buttons groot genoeg? Ook dat zijn allemaal dingen die Google bekijkt op uw website.

  Webshops en online verkoop

  Een webshop is een winkel die 24/7 open is en op elk moment verkopen kan binnenhalen. Prachtig toch?

  Laadsnelheid

  Is uw website geoptimaliseerd om snel te laden? Google houdt van snelle websites.

  Afbeelding opmaak

  Zijn uw afbeeldingen de juiste grootte (helpt ook met laadsnelheid) en hebben ze de juiste alt-attributen?

  XML sitemap aanwezig?

  Wij checken of er een site map aanwezig is. Google gebruikt dit namelijk om uw website te 'crawlen'.

  Deze technische SEO testen voeren wij gratis uit omdat wij vinden dat iedereen het recht heeft om gevonden worden op Google. Dit is niet alleen beter voor jullie als zelfstandigen, maar ook voor alle klanten/mensen die op zoek gaan naar de juiste informatie op het internet. 

  Voor bedrijven die actief willen inspelen op hun groei op het internet, bieden wij maandelijkse ondersteuning aan waarin wij de belangrijkste SEO (of online groei) taken van hen overnemen. U kunt hier klikken voor meer informatie <-

   

  Technische analyse

  Waarop wacht u? Deze technische SEO analyse is gratis. Alstublieft.

  Gratis website evaluatie.